Razgatlıoğlu fölényes győzelme, Bulega második helye – A bajnoki remények életben maradnak

Razgatlıoğlu fölényes győzelme, Bulega második helye – A bajnoki remények életben maradnak

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Toprak Razgatlıoğlu domináns győzelmet aratott a második estorili futamon, mögötte Nicolò Bulega és Álvaro Bautista ért célba.

Toprak Razgatlıoğlu domináns győzelmet aratott a második estorili futamon Nicolò Bulega és Álvaro Bautista előtt, ezzel 39 pontra növelte az előnyét a tabellán, de még nem biztosította be magának a bajnoki címet. A második futammal befejeződött az estorili forduló a Superbike-világbajnokságon, ahol Bulega indult a pole pozícióból, és végül történelmi győzelmet aratott.

Toprak Razgatlıoğlu számára nyílt először lehetőség a bajnoki versenyfutás lezárására, de Bulega végül hatalmas hajrával megverte a török pilótát, és történelmi győzelmet aratott. A futam elején Bautista és Locatelli vették az első két helyet, Razgatlıoğlu pedig előbb megelőzte Bulegát, majd később Rea-t, és a harmadik helyre került.

Razgatlıoğlu azonban fokozatosan felzárkózott, előzött Bulega előtt, majd Bautista is üldözőbe vette. A címvédő hibázott, így a török pilóta átvette a vezetést, és elkezdett távolodni a mezőnytől. Bulega, Bautista és Razgatlıoğlu között nagy csata alakult ki a második helyért, de végül a török pilóta diadalmaskodott, és fontos pontokat gyűjtött a bajnoki cím felé vezető úton.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések